Prijavi se za splavarenje! Kalendar splavarenja Šta treba da znate Kontakt
Splavarenje rekom Tarom El. pošta

taraSplavarite rekom Tarom čiji je kanjon drugi najdubulji na svetu i čija se voda može piti!

Splavarenja rekom Tarom su najčešća u kalendaru ALFA splavarenja, a usluga koju vam nudimo je sa pravom najbolja! Nudimo vam najbolji smeštaj, najbolju hranu, kompletnu uslugu prevoza od Beograda do Šćepan polja i nazad, prevoz u lokalu, plaćene takse, najbolju opremu i vodiče. Od vas očekujemo da ponesete kupaći kostim, a sve ostalo mi obezbeđujemo.

Na Tari se uvek splavari na deonici Brštanovica - Šćepan polje u dužini od 14km, koja ima 21 od ukupno 52 buka reke Tare. Aranžmani koje vam nudimo mogu obuhvatati jedno ili dva noćenja odnosno spusta. Ukoliko želite da putujete svojim prevozom raspitajte se kod organizatora koliko to umanjuje ukupnu cenu aranžmana.

Ukoliko želite brži i uzbudljiviji spust, onda su za vas splavarenja u maju i junu, a ukoliko ste pak pre za sporiju i lakšu varijantu, odlučićete se za termin u julu i avgustu.

Poseban doživljaj je boravak ispod potoka Šipčanica sa stabilnom temperaturom od 5C, koji je obavezna usputna stanica svim splavarima reke Tare.

Noćenje na tari je u formi bungalova koje možete videti na slikama ispod, a svi imaju po dva kupatila sa toplom vodom. Kada je ishrana u pitanju, uvek postoji izbor između nekoliko vrsta jela koje će domaćini spremiti za vas.

 

 

 


Pokreće Rafting club Alpha team.